Graduan Baru Kerjaya Baru

Tahun 2015 antaranya tahun ramainya graduan negara kita dilahirkan,baik dari institusi swasta atau awam,ianya seperti cendawan tumbuh selepas hujan. Masalah utama hari ini ialah pembekuan ambilan jawatan dari kerajaan. Ekoran itu,ramai graduan dan percari kerja mula kecewa dan marah apabila berlakunya kejadian seumpama ini.

Jawatan kerajaan menjanjikan insentif yang sangat menarik sehingga ramai yang menaruh hati untuk bekerja disektor awam. Inilah hakikat mentaliti orang kita yang diperturunkan zaman ke zaman. Terdapat banyak lagi peluang pekerjaan yang memberikan insentif,pendapatan yang lebih baik dari jawatan kerajaan. Antara keluhan ramai disebabkan kerajaan telah umumkan  pembekuan pengambilan pada  8 mei yang lalu ….

bekujawatan

Walaubagaimanapun kami ada jalan penyelesaiannya bagi anda…iaitu pakej lengkap rujukan kerjaya FLASHSALE 72 JAM…walaubagaimanapun  jualannya telah dimulakan sejak beberapa jam yang lalu. Jadi gunakan masa yang amat kritikal ini untuk mendapatkan rujukan ini secara murah…

>>FLASHSALE 72 JAM 

Published by

Razlan

Motivated by self employed inner sense and think positive is my abilities.

2 thoughts on “Graduan Baru Kerjaya Baru”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.