Contoh Surat Rayuan Ke Sekolah Menengah Teknik

Memilih sekolah yang diminati adalah haluan yang betul memacu kejayaan,Contoh surat rayuan ke sekolah menengah teknik ini khas buat pelajar yang ingin membuat rayuan ke sekolah khas seperti sekolah menengah teknik dan vokasional. Walaupun ringkas,surat rayuan ini mencakupi aspek yang diperlukan.

Muat turun: Contoh surat rayuan ke sekolah menengah teknik

 

Published by

Razlan

Motivated by self employed inner sense and think positive is my abilities.

23 thoughts on “Contoh Surat Rayuan Ke Sekolah Menengah Teknik”

 1. assalamualaikum.saya sangat meminati pada kemahiran dan saya ingin memohon mana-mana teknik yang masih kosong .terima kasih

 2. Saya telah menghantar surat rayuan ke sekolah menengah teknik vokasional di muadzam shah . tapi sampai skrg takde jwapan ,. sila pertimbangkan kembali permohonan saya ,

     1. Assalamualaikum..
      saya nak tanyA ni.. macam mana nak mohon masuk ke sekolah menengah vokasional ek? tapi saya dh terlambat mohon.. boleh tak? saya minat sangat nak ambik bahagian bakery.. tolong saya..

 3. assalamualaikum.. sy nk mntk tlong,, sye da mhon skola vokasional tp x lulus,, jd sy mhu wt ryuan tok msuk,, mxcm ne ye??
  arp ad sesape nk tlg,, 🙂

 4. apakah kelayakan untuk masuk ke sekolah teknik erk ?
  brpa A yg mereka mahu ? saya MATH A , Bm B , SAIN , KH , BI saya C adakah saya layak ?
  tolong seseorang bgitahu saya . saya nak sangt ke sana .:’)

 5. salam..boleh tak tlg sy..mcm mana nak buat surat rayuan untuk masuk kolej kediaman..(asrama)..terima kasih..

 6. Saya ingin membuat rayuan untuk kemasukkan ke kolej vokasional dngn secepat mungkin.!!! Saya memohon agar rayuan saya diterima..!! Saya mengharap sangat!!!

 7. Assalamualaikum,

  saya pelajar dari Uitm disini saya ingin meminta pertolongan bagaimana hendak membuat surat rayuan memohon dilanjutkan satu sem lagi (tambah sem) boleh jelaskan lebih lanjut?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.