Contoh Resume Separa Perubatan

Saban tahun Pihak Spa akan membuka permohonan kepada individu yang berkelayakan mengikuti program diploma separa perubatan bagi yang layak. Tahun kebelakangan ini telah diwajibkan bahawa meraka yang layak mengikuti program ini perlu melepasi peperiksaan dan kemudian temuduga .

Satu peperiksaan online untuk calon separa perubatan bertaraf diploma telah diadakan pada bulan lepas dan keputusan telah dikeluarkan , calon yang menduduki peperiksaan tersebut boleh membuat pemeriksaan disini. http://e-semakan.spa.gov.my/

Bagi yang berjaya , tahniah saya ucapkan manakala yang gagal jangan berputus asa kerana peluang anda masih ada kelak. Seterusnya bagi yang berjaya ,anda akan menduduki temuduga yang mana ia adalah fasa terakhir pemilihan. Inilah masanya anda tonjolkan ketrampilan dan   keazaman anda untuk berjaya mengikuti latihan separa perubatan bertaraf diploma.

Bagi anda yang mencari Contoh Resume Separa Perubatan , belum lagi saya buat. Tetapi jangan risau kerana anda boleh melengkapkan resume anda berdasarkan contoh contoh resume ini.Contoh Resume Asas,,Contoh Resume Pegawai Farmasi .

 

Published by

Razlan

Motivated by self employed inner sense and think positive is my abilities.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.