Peperiksaan Bertulis Juruaudit W41

Saya baru perasan tadi, SPA dah umumkan calon yang layak untuk menduduki Peperiksaan Bertulis
Kemasukan sebagai Juruaudit W41 pada 14 April ini.

Anda boleh buat semakan melalui link ini;

[+] http://goo.gl/Vgc86 (saya pendekkan link panjang ni!)

Tapikan, setiap tahun ramai je yang tak lulus exam SPA. Susah katanya, ye lah skopnya sangat luas dan kadang tu soalan tah hape hape!

Memang exam bertulis ni la tempat SPA nak singkirkan calon yang ramai. Tapi tgk kat sini ramai pulak yang lulus entah apa rahsia diaorg. Email semua cakap lepas, mungkin anda nak tgk boleh terus gi sini;

Tips Peperiksaan Bertulis Juruaudit W41

Sekadar nak berkongsi 🙂

Kalau nama anda dipanggil dan termasuk dalam senarai tu, anda mmg kena tgk mcm mana diaorg  lulus..

ikhlas
Admin Contohresume.com

Speak Your Mind

*