Contoh Surat Pengesahan Dari Majikan

Ingin memohon pinjaman atau memohon perkerjaan yang mana memerlukan anda mendapatkan salinan surat pengesahan dari majikan untuk mengesahkan butir maklumat anda sepanjang berkhidmat. Dibawah saya sediakan contoh surat pengesahan majikan yang terbaik .

 

Contoh Surat Pengesahan Majikan 

Comments

  1. thanks a lot ya, surat ni memudahkan kerja saya.wink.

  2. Terima Kasih :)

  3. saidatul says:

    sya ingin contoh surat rasmi cari kerja

  4. saya ingin contoh surat pengesahan majikan

  5. zaidell zaini says:

    adakah surat pengesahan jawatan ini ada had tempoh???maksud saya ada expired dari dari di keluarkan????

  6. saya ingin contoh surat iringan dari penganjur untuk memohon pas tanggungan

  7. boleh saya dapatkan contoh surat kemaskini gaji? tajuk surat kemaskini gaji?

  8. wahidaw says:

    trima ksih byk byk

  9. CSYNTHIA says:

    good

  10. boleh hantar kan contoh ni pada email saya….

  11. boleh hantarkan ke email saya CONTOH SURAT PENGESAHAN MAJIKAN?

  12. salam .. nak tanya ni surat pengesahan majikan wajib ke kena ada alamt tempat keja yang kita pinta tu cntoh mcm Bank simpanan Nasional .. tak bole ke dia jenis umum maksud saya semua tempat keja pun boleh bagi .. TQ

  13. tq

  14. boleh send ke email saya CONTOH SURAT SURAT PENGESAHAN MAJIKAN .. shahfik_tank@yahoo.com

  15. boleh send email saya contoh surat majikan tidak tanggungan perkerja yang tidak mau caruman epf.
    * ltfloralmetalworks@gmail.com*

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge