Contoh Surat Pengesahan Dari Majikan




Contoh Surat Pengesahan Dari Majikan. Ingin memohon pinjaman atau memohon perkerjaan yang mana memerlukan anda mendapatkan salinan surat pengesahan dari majikan. Bertujuan untuk mengesahkan butir maklumat anda sepanjang berkhidmat. Dibawah saya sediakan contoh surat pengesahan majikan yang terbaik .

Panduan mudah untuk menulis bukti pengesahan majikan. Ianya mudah dengan contoh dibawah. Anda hanya memastikan format seeperti yang tertera . Semoga contoh ini dapat membantu anda mencapai hasrat.

Surat pengesahan ini juga berfungsi sebagai bukti anda adalah pekerja yang sah. Lengkap dengan no pekerja dan mungkin maklumat lain seperti no kwsp, polisi insuran dan lain-lain lagi.

Dikenali juga sebagai surat pengesahan jawatan serta surat sokongan majikan khas untuk pengesahan pekerja. Hanya muat turun terus tanpa ada halangan. Ianya adalah satu contoh surat untuk anda yang memerlukan.

Berikut adalah Contoh Surat Pengesahan Dari Majikan




Download Contoh Surat Pengesahan

 

Comments

  1. thanks a lot ya, surat ni memudahkan kerja saya.wink.

  2. Terima Kasih 🙂

  3. sya ingin contoh surat rasmi cari kerja

  4. saya ingin contoh surat pengesahan majikan

  5. zaidell zaini says

    adakah surat pengesahan jawatan ini ada had tempoh???maksud saya ada expired dari dari di keluarkan????

  6. saya ingin contoh surat iringan dari penganjur untuk memohon pas tanggungan

  7. boleh saya dapatkan contoh surat kemaskini gaji? tajuk surat kemaskini gaji?

  8. wahidaw says

    trima ksih byk byk

  9. CSYNTHIA says

    good

  10. boleh hantar kan contoh ni pada email saya….

  11. boleh hantarkan ke email saya CONTOH SURAT PENGESAHAN MAJIKAN?

  12. salam .. nak tanya ni surat pengesahan majikan wajib ke kena ada alamt tempat keja yang kita pinta tu cntoh mcm Bank simpanan Nasional .. tak bole ke dia jenis umum maksud saya semua tempat keja pun boleh bagi .. TQ

  13. tq

  14. boleh send ke email saya CONTOH SURAT SURAT PENGESAHAN MAJIKAN .. shahfik_tank@yahoo.com

  15. boleh send email saya contoh surat majikan tidak tanggungan perkerja yang tidak mau caruman epf.
    * ltfloralmetalworks@gmail.com*

  16. boleh send ke email saya Contoh Surat Pengesahan Majikan?

    anyssapple@gmail.com

  17. Boleh hantarkan contoh surat pengesahan dari majikan terdahulu

  18. boleh send contoh surat pengesahan majikan

  19. boleh send contoh surat utk menurunkn pangkat ssorg pekerja yg bermasalah disiplin dgn tdk menghormati dan lawan dkt manager?

  20. boleh send contoh SURAT PENGESAHAN MAJIKAN yang boleh mengesahkan orang berinsurans hadir bertugas pada hari kemalangan.

  21. boleh send surat ni keemail saya?

  22. boleh tolong send contoh surat dari majikan pertukaran waktu kerja

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.