Contoh Resume Juruteknik Komputer

Adapun contoh resume ini adalah percuma ,adalah sebaik-baiknya jika anda menggunakan  kuasa edit anda sendiri bagi menampakkan kesungguhan dan semangat.sekian sila download .

Resume juruteknik komputer ini  khas ditujukan kepada lepasan  pemohon jawatan juruteknik komputer dan bersamaan sewaktu dengannya ,sekian ,terima kasih kerana singgah di sini .

Daftar Langganan Untuk Muat Turun Contoh Resume Juruteknik Komputer FT19

 

Comments

  1. masa aku dulu.semua ikut resume kolej.

  2. Banyak sangat bezanya dengan sepuloh tahun lepas 😀

  3. Resume ne hasil nukilan member2 kelas aku masa last semester dulu,tapi baru sekarang promote je ,!!hehe

  4. yang smile tuh tempat letak gambar lah ek…

  5. Jai dlu resume main belasah je buat… Kje ngan plus nasib baik x guna resume..he3

  6. saya pun resume ttp tak berubah pas habis kolej mujur semua mudh d baca dn di fahmi sb sgla ada di situ..padat dan ringkas heee

  7. sekarang ni resume kena selalu update
    walaupun dah ada keje

  8. owh..first time tengok format resume macam ni. nice 🙂

  9. terllu sempel resume itu hurmm.. mudha jer nk mmbaca skli imbas heee..

  10. ada resume bro org dapat tahu ttg diri kita secara detail heee..klu tak der sush juga org nk tahu atar blkag kita sebelum2 ni

  11. Wah dashyat formatnya … selalunya b3njy buat resume guna format Jobstreet … nampaknya murah reziki setiap kali interview ada je yang sangkut … mungkin sebab resume atau itu memang reziki b3njy …PEACE !

  12. emm…mesti ramai yang nak resume ni..

  13. Boleh la forward kat member aku yang tengah amik course ne

  14. hanafi ismail says:

    asal xley download pn..

  15. whyyy…? still gak dok phm ni… erm…lecturer swuh wat tpi dok phm…. gane ea?

  16. Resume tu memang penting tetapi apa yang penting menghadiri interview adalah 90% menentukan kita berjaya ke tidak ….

Trackbacks

  1. […] 3. Contoh Resume Juruteknik Komputer  […]

Speak Your Mind

*